DJ met saxofoon

The Paris Plan

Dj met saxofoon en contrabas

Dj met saxofoon | Dj met (contra)bas

Bent u op zoek naar een DJ met een saxofoon voor een ontspannen achtergrondmuziek tijdens uw evenement? Wij bieden iets bijzonders aan: moderne live lounge muziek die anders is dan een traditionele akoestische band. Maak kennis met The Paris Plan, een elegante mix van visueel en muzikaal genot, perfect om naar te luisteren, op te dansen en van te genieten.

Dj met saxofoon, DJ met contrabas 

Bij The Paris Plan ontmoet u niet zomaar een DJ-act. Onze leden zijn niet alleen toegewijde muzikanten maar ook ervaren DJ’s die hun talenten feilloos samenbrengen voor een unieke live-ervaring. Hun passie voor muziek straalt in elke noot.

Exclusief muzikaal entertainment

Laat u verrassen door de dynamische interactie tussen DJ-sets en livemuziek. De combinatie van saxofoon en contrabas met de elektronische beats van de DJ creëert een warme en unieke soundscape die bekend aanvoelt maar tegelijkertijd vernieuwend is. Verwacht populaire liedjes in een frisse, moderne remix.

Geniet van een Verassende Mix van Live Muziek en DJ

De combinatie van live instrumenten en DJ-muziek zorgt voor een unieke muzikale ervaring. Beleef de:

 • Warme klanken van de saxofoon
 • Diepe, rijke klanken van de contrabas
 • Of energieke ritmische grooves van de basgitaar

En wat kost Dj met saxofoon?

Deze Dj met saxofoon act speelt door heel België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte.  De thuisbasis is de Randstad, we rekenen soms €0,21c benzinekosten, we proberen te poolen met 1 auto waar mogelijk.

2 uur

3 uur

4 uur

Wat maakt Dj met saxofoon bijzonder?

 • Unieke Combinatie van Stijlen: De mix van elektronische DJ-muziek en de akoestische klanken van de saxofoon creëert een unieke en aangename sound die zowel energiek als sfeervol is. Dit spreekt een breed publiek aan, niet alleen liefhebbers van dance.

 • Dynamiek en Improvisatie: Een getalenteerde DJ en saxofonist spelen op elkaar in en improviseren, wat resulteert in een dynamische en verrassende performance. De saxofoon voegt nieuwe accenten toe aan de DJ-muziek, wat bekende nummers een verrassende twist geeft.

 • Verhoogde Energie: De live muziek van de saxofoon verhoogt de energie op de dansvloer. De expressieve solo’s en herkenbare melodieën brengen het publiek in extase.

 • Breed Inzetbaar: DJ-saxofoon acts zijn geschikt voor diverse gelegenheden, van bruiloft en gala tot bedrijfsfeest en festival. De muziekstijl kan worden aangepast aan de doelgroep en de sfeer van het evenement.

 • Hogere Entertainmentwaarde: De combinatie van DJ en live muziek is visueel aantrekkelijk en biedt meer entertainmentwaarde dan een solo DJ, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de live muziek van een DJ en saxofonist. Deze unieke combinatie is ideaal voor:

 • Bruiloft: Creëer een romantische en sfeervolle ambiance voor uw speciale dag.
 • Bedrijfsevenement: Breng energie en sfeer naar uw zakelijke bijeenkomst.
 • Borrel: Geniet van stijlvolle achtergrondmuziek tijdens uw netwerkborrel.
 • Tuinfeest: Vul uw tuin met heerlijke loungemuziek of swingende beats.

Kies voor The Paris Plan en geef uw evenement een muzikale touch die nog lang zal bijblijven. Bezoek onze website voor meer informatie en boekingen!