Gold Collective

Hits aller tijden 

Jonge, getalenteerde zangeres/gitariste met percussie en contrabas.
Vrolijk en fris, perfect om te dansen of te genieten. Aangepast volume en repertoire: voor elk moment van uw feest.

Gold Collective

Akoestische coverband ‘Gold Collective’ bestaat uit zangeres-gitariste met contrabas en percussie. Hits in ‘unplugged versies’. Samen hebben ze een gebalanceerd repertoire samengesteld van hits, met verassende akoestische remixes met eigen ‘grooves’. Dit trio is in te zetten voor alle evenementen zoals bruiloft, feest of als live achtergrondmuziek. Deze coverband past het volume aan naar het doel van het feestje.

Live op de achtergrond

Live achtergrondmuziek Gold Collective kan prima live achtergrondmuziek spelen. Het volume wordt aangepast, een repertoire van easy listening. Een bekende cover wordt door dit muziek trio in een verassende uitvoering gespeeld.

Feestje!

Akoestische coverband Gold Collective heeft absoluut live muziek voor feest. De uptempo liedjes zorgen ervoor dat het publiek de dansvloer op gaat en erop blijft. De percussionist gebruikt soms een extra sampler met ‘moderne beats’. Natuurlijk is het geen Dj act of een dampende coverband, maar dan was je al geen bezoeker van deze website..

Prijsindicatie

Gold Collective speelt door heel Nederland en België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
De thuisbasis is de Randstad, we rekenen soms €0,21c benzinekosten, we proberen te poolen met 2 auto’s waar mogelijk.

3 x 30 minuten in 2,5 /3 uur

4 x 30 minuten in 4 uur

5 x 30 minuten in 4 uur

Trouwceremonie

Wat maakt Gold Collective bijzonder?

  • Een jonge vrouw die nrs van Elvis zingt, dat hoor je niet vaak.
  • Ze zijn een akoestische coverband, wat betekent dat ze geen elektrische instrumenten gebruiken.
  • Ze spelen diverse hits van vroeger en nu, van verschillende genres en stijlen. Een perfecte mix waar iedereen blij van wordt!
  • Ze hebben een warme en groovy klank die veel mensen aanspreekt.
  • De percussionist gebruikt ook live samples waardoor het moderner klinkt en ook ook spectaculair eruit ziet: live beats.

Bruiloftmuziek:


Jullie trouwdag is uniek, en dat vraagt om muziek die perfect aansluit bij jullie wensen. Gold Collective bespreekt van tevoren jullie favoriete nummers en creëert een onvergetelijke sfeer voor de ceremonie, receptie en het avondfeest.

Bedrijfsfeest

Van een swingende borrel tot een spetterende afterparty, Gold Collective zorgt voor de perfecte muzikale invulling van jouw bedrijfsfeest. We spelen feilloos in op de sfeer en het event, en kunnen zelfs de microfoon verzorgen voor speeches.

Tuinfeest / feestje thuis

Geniet van live muziek op jouw tuinfeest of intieme huiskamerfeest, zonder dat de buren er last van hebben. Gold Collective treedt akoestisch op als duo, met een compacte opstelling en aangenaam geluidsniveau. We mengen ons naadloos tussen jouw gasten en zorgen voor een gezellige sfeer.

Het repertoire van akoestische coverband Gold Collective