Gold Collective

Akoestische coverband

Jonge, getalenteerde zangeres/gitariste met percussie en contrabas.
Vrolijk en fris, perfect om te dansen of te genieten. Aangepast volume en repertoire: voor elk moment van uw feest of evenement.

Gold Collective

Akoestische coverband ‘Gold Collective’ bestaat uit zangeres-gitariste met contrabas en percussie. Hits in ‘unplugged versies’. Samen hebben ze een gebalanceerd repertoire samengesteld van hits, met verassende akoestische remixes met eigen ‘grooves’. Dit trio is in te zetten voor alle evenementen zoals bruiloft, feest of als live achtergrondmuziek. Deze coverband past het volume aan naar het doel van het feestje.

Live band als achtergrondmuziek

Geniet van sfeervolle livemuziek met Gold Collective als achtergrondmuziek. We stemmen het volume af op de gelegenheid, zodat je kunt praten én kunt genieten van akoestische covers in een eigengereide stijl. Van bekende klassiekers tot moderne hits,

Bandje voor feest?

Gold Collective is meer dan zomaar een akoestische coverband. Wij zijn een muzikale collectie die je meeneemt op een reis door bekende hits en eigen nummers, met een vleugje akoestische magie en hier en daar moderne beats.

Laat je verrassen door onze energieke performance en dans mee op de aanstekelijke ritmes. Of je nu wilt swingen op de dansvloer of gezellig wilt bijpraten met vrienden,

Prijsindicatie

Gold Collective speelt door heel België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
We rekenen €0,21c benzinekosten, we proberen te poolen met 2 auto’s waar mogelijk.

3 x 30 minuten in 2,5 /3 uur

4 x 30 minuten in 4 uur

5 x 30 minuten in 4 uur

Trouwceremonie

Wat maakt Gold Collective bijzonder?

Vergeet de standaard coverband! Gold Collective is een akoestische band met een frisse sound en een energieke performance.

Een jonge vrouw met een krachtige stem zingt bekende nummers met een eigengereide twist, van Elvis naar de laatste hit van de dag. De akoestische instrumenten zorgen voor een warme en groovy klank die perfect is voor elk feest of evenement.

Een muzikale mix voor iedereen: Of je nu houdt van rock, pop, soul of funk, Gold Collective heeft voor ieder wat wils. We stemmen onze setlist af op jouw wensen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale beleving.

Live beats en moderne samples: Onze percussionist voegt een extra dimensie toe aan de muziek met live samples en spectaculaire beats. Dit zorgt voor een moderne twist die de energie van de band extra benadrukt.

Gold Collective:

 • Unieke sound met akoestische instrumenten en een vleugje moderniteit
 • Brede muziekstijl met hits van vroeger en nu
 • Energieke performance met een jonge, talentvolle zangeres
 • Professionele uitstraling en oog voor detail

Maak van jouw feest of evenement een onvergetelijke beleving met Gold Collective!

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bezoek onze website: www.goldcollective.nl

Extra:

We zijn ook te boeken voor andere muzikale invullingen dan een bruiloft, verjaardag of tuinfeest, zoals muziek op de werkvloer of bij een workshop.

Gold Collective: De perfecte livemuziek voor een speciale gelegenheid

Maak van jouw bruiloft, bedrijfsfeest of tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis met de unieke livemuziek van Gold Collective!

Bruiloftmuziek:

 • Jullie dag, jullie muziek: We bespreken van tevoren jullie favoriete nummers en creëren een gepersonaliseerde setlist die perfect aansluit bij de sfeer van jullie ceremonie, receptie en avondfeest.
 • Een onvergetelijke sfeer: Met onze akoestische instrumenten en warme klanken zorgen we voor een romantische ambiance tijdens de ceremonie, een swingende sfeer op de receptie en een bruisende feestvreugde tijdens het avondfeest.
 • Professioneel en verzorgd: We presenteren ons in een verzorgde act en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Bedrijfsfeest:

 • Van borrel tot afterparty: Gold Collective zet de toon voor jouw bedrijfsfeest, of het nu gaat om een swingende borrel, een formeel diner of een spetterende afterparty.
 • Muziek op maat: We stemmen onze muziek af op de sfeer van het event en spelen feilloos in op de wensen van jou en jouw gasten.
 • Extra’s: We verzorgen graag de microfoon voor speeches en andere presentaties.

Tuinfeest / feestje thuis:

 • Geniet in eigen tuin of huiskamer: Laat je verrassen door de akoestische sound van Gold Collective, perfect voor intieme feesten in jouw tuin of huiskamer.
 • Aangenaam geluidsniveau: We houden rekening met de buren en zorgen voor een aangenaam geluidsniveau dat past bij de gelegenheid.
 • Gezellige sfeer: Met onze compacte opstelling mengen we ons naadloos tussen jouw gasten en creëren we een ontspannen en sfeervolle ambiance.
Het repertoire van akoestische coverband Gold Collective