Akoestisch duo MAIS

Beste hits in singer-songwriter sound

Op akoestische-band.be stellen we graag muziekduo MAIS aan je voor, een uitzonderlijk akoestisch duo dat je evenement naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar sfeervolle live achtergrondmuziek voor een gezellige receptie of een feestje, MAIS zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting!

Muziekduo MAIS bestaat uit een zanger/gitarist en een contrabassist. Ze brengen sfeervolle live achtergrondmuziek voor allerlei gelegenheden, of je nu een feestje geeft of een gezellige bijeenkomst hebt. MAIS is ideaal voor trouwfeesten, ceremonies, recepties, tuinfeestjes, lunches en diners.

Met hun akoestische live muziek zorgen ze voor een aangename sfeer zonder het gesprek te verstoren en geven ze een speciale muzikale toets aan elk evenement. MAIS is altijd stijlvol in vintage kledij en dankzij hun compacte opstelling en kleine versterking passen ze perfect in elke setting.

Professionele muziek voor iedereen: Ontdek MAIS

Een goede zanger die altijd zuiver zingt, de warme klanken van een akoestische gitaar en de diepe tonen van een contrabas, aangevuld met aanstekelijke ritmische accenten op de snaren. Ben je op zoek naar een akoestisch duo dat gemakkelijk in te passen is en sfeervolle muziek brengt voor jong en oud? Dan is MAIS de perfecte keuze voor akoestische live muziek.

En wat kost akoestisch duo MAIS?

MAIS speelt door heel België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
We rekenen soms €0,21c benzinekosten, we proberen te poolen met 1 auto waar mogelijk.

3 sets
799
  • Geluidset
  • Pauze muziek
  • 3 x 30 minuten

4 sets

950
  • Geluidset
  • Pauze muziek
  • 4 x 30 minuten

Wat is er bijzonder aan muziekduo MAIS?

Rijk en warm geluid: Ons duo bestaat uit een getalenteerde zanger/gitarist en een ervaren contrabassist. Het publiek zal versteld staan van de rijke, warme klanken die MAIS tevoorschijn tovert.

Divers repertoire: Van The Doors tot Ed Sheeran, van Gorki tot Clouseau – onze muziek spreekt zowel jong als oud aan. In een akoestisch jasje brengen we zowel klassiekers als moderne hits, en zorgen we gegarandeerd voor kippenvel. Soms kalm en rustgevend, soms uitnodigend om een dansje te wagen.

Elegante uitstraling: Deze heren besteden altijd zorg aan hun verschijning, met stijlvolle outfits en hippe schoenen, wat bijdraagt aan de sfeer van jouw evenement.

Klinken als vier: Hoe kan een duo klinken als een volledige band? Met behulp van enkele technische snufjes creëren we de illusie van vier muzikanten, inclusief een aanstekelijke beat als je dat wenst.

Betaalbare Feesten

Als je budget niet toereikend is voor een complete coverband, biedt MAIS de ideale oplossing. We spelen altijd met het juiste volume en passen ons aan aan de sfeer en het karakter van jouw evenement.

Bruiloftsspecialisten

Al 20 jaar zijn we gespecialiseerd in bruiloftsmuziek. Vooraf bespreken we uitgebreid jullie wensen en onze mogelijkheden. Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of het avondfeest, met MAIS wordt jullie trouwdag onvergetelijk.

Bedrijfsfeest

Ook op de werkvloer voelen we ons thuis. MAIS past perfect in een bedrijfsfeest. We spelen moeiteloos in op de sfeer en kunnen zelfs helpen met de microfoon tijdens toespraken. Op zoek naar live achtergrondmuziek? Ook dat regelen we.

Tuinfeest

Of je nu een tuinfeest, barbecue of gezellige avond thuis organiseert, met het akoestische duo MAIS krijgt je feest een unieke sfeer. Onze compacte opstelling neemt weinig ruimte in beslag, terwijl we toch zorgen voor een aangenaam geluidsniveau. Met MAIS wordt jouw feest een memorabele gebeurtenis!

Het repertoire van MAIS