Ga naar de inhoud
akoestische coverband

Live achtergrondmuziek


Achtergrondmuziek boeken voor live muziek?
Inspiratie voor live achtergrondmuziek van
akoestische coverbands.

Live achtergrondmuziek boeken met professionals

Zoekt u live achtergrondmuziek van een akoestische band in België? Op akoestische-band.be vindt u een aanbod van akoestische coverbands met professionele muzikanten die u kunt boeken. 

Beroepsmuzikanten die het leuk vinden op uw evenement op aangenaam volume akoestische live muziek spelen. Deze beroepsmusici weten als geen ander kwaliteit te leveren in presentatie, laag volume en uiteraard de beste akoestische live muziek: een krijgt altijd een goede constante kwaliteit. Een tevreden publiek.

Live achtergrondmuziek met CHMPGN Avenue
Uptempo live achtergrondmuziek met akoestisch duo MAIS
ballads of uptempo muziek

Live achtergrondmuziek met akoestisch duo MAIS

Wilt u live achtergrondmuziek boeken? Met akoestisch duo MAIS heeft u iets bijzonders op uw evenement. Dit akoestische duo van zanger-gitarist en contrabas speelt in op de sfeer die gewenst is of ontstaat op de avond. Een romantische ballad of up tempo op de achtergrond. Het blijft akoestische live achtergrondmuziek. Het repertoire van MAIS bestaat uit een brede selectie van hits uit 60 jaar popmuziek.

Achtergrondmuziek boeken met zang, gitaar en contrabas

Live achtergrondmuziek met La Sooph

Achtergrondmuziek met een live band: De akoestische band La Sooph is de beste live achtergrondmuziek dankzij de aangename akoestische samenstelling en repertoire. De jonge zangeres La Sooph (bekend van de Voice of Holland 2020) wordt bijgestaan door twee topmuzikanten op gitaar en contrabas. De beste hits in akoestische stijl.

Perfect achtergrondmuziek boeken met La Sooph

Achtergrondmuziek boeken? Voor deze beroepsmuzikanten is het hun vak & passie om op uw evenement op aangenaam volume spelen. Ze weten als geen ander kwaliteit te leveren in presentatie, laag volume en uiteraard de beste akoestische live muziek: u krijgt een goede constante kwaliteit.

https://www.youtube.com/watch?v=JFOsrglwfaM
Akoestische coverband Deluxe

Akoestische coverband Deluxe: Live achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek is wat de akoestisch trio Deluxe beheerst. Deze coverband heeft vele opdrachten in België en Nederland uitgevoerd op een aangenaam volume zoals Volvo, Aalst en BMW, Roeselare of een sjieke bruiloft op http://lechateaudebalmoral.be. Dankzij de digitale piano of gitaar kan het volume aangepast worden, de contrabas zoemt met de lage tonen en de zangeres zingt van ballads tot swingend uptempo’s.

Vintage band / achtergrondmuziek in Great Gatsby thema

U heeft een feestje in thema ‘Great Gatsby’ of ‘vintage’? U zoekt een passende akoestische vintage band als achtergrondmuziek? Onze klanten boeken dan deze vintage band met zangeres, gitarist, contrabas en percussioniste. Stijlvolle professionele band met vintage podium atributen. Repertoire is allround popmuziek in akoestisch jasje. Perfect voor live achtergrondmuziek.

Live lounge muziek met The Paris Plan

Live achtergrondmuziek DJ met saxofoon en contrabas

Wilt u een moderne uitstraling op uw evenement is het ook mogelijk een Dj met saxofoniste te boeken. Dit duo draait jazzy / funky lounge muziek ‘met een beat’ maar op een zeer aangenaam volume. De akoestische instrumenten contrabas en saxofoon geven een extra muzikaal tintje aan de Dj uitstraling. Voor wie wat anders wil dan standaard live achtergrondmuziek: The Paris Plan.