Akoestische coverband

Op zoek naar een gezellige akoestische coverband? Bij ons zit je goed! U kunt bij ons een akoestische coverband boeken voor uw feestje, huwelijk, receptie, jubileum of zelfs een gezellig tuinfeestje. Geniet van de beste akoestische livemuziek met covers van vroeger en nu. Onze professionele muzikanten weten hoe ze het publiek moeten amuseren.

Wat is een akoestische coverband?

Een akoestische coverband maakt gebruik van akoestische instrumenten. Denk aan een zanger of zangeres die begeleid wordt door bijvoorbeeld een gitaar, contrabas en percussie. Deze bands spelen liedjes van andere artiesten, zoals de bekende hits van Tina Turner, Bruno Mars en The Beatles, maar dan in een akoestische live versie.

 

Waarom een Akoestische Coverband Boeken?

Een akoestische coverband of akoestische band wordt vaak geboekt omdat een bruiloft of feest soms vraagt om wat rustiger live muziek. Mensen willen graag bekende hits en covers horen, maar het hoeft niet altijd een knallend feest te zijn. Soms is een gezellige sfeer met live achtergrondmuziek precies wat je nodig hebt.

De muziek kan dienen als achtergrondmuziek, op een laag volume, wat vaak vereist is door de geluidsrestricties van de locatie. Bovendien zijn er mensen die simpelweg genieten van live muziek met instrumenten zoals een contrabas of saxofoon. Het mooie van een akoestische band is dat romantische liedjes nog intiemer klinken, en swingende hits, zoals “Proud Mary”, krijgen een bijzonder tintje in een akoestisch arrangement.

En wat kost een akoestische coverband gemiddeld?

Onze akoestische coverbands spelen door heel België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
We rekenen soms €0,21c benzinekosten, we proberen te poolen met 1 auto waar mogelijk.

3 sets
1250
  • Geluidset
  • Pauze muziek
  • 3 x 30 minuten

4 sets

1350
  • Geluidset
  • Pauze muziek
  • 4 x 30 minuten