Akoestisch trio Trezz​

Zangeres met gitaar/piano en contrabas​

Trezz is een akoestisch trio met zangeres. Stijlvolle, sfeervolle live muziek die uw bruiloft, feest of evenement tot een onvergetelijke ervaring maakt. Of het nu gaat om een ceremonie, lunch, receptie, avondfeest, verjaardag, tuinfeest, personeelsfeest of bedrijfsfeest, Trezz zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting.

Trezz

De spil van Trezz is zangeres Sophie. Met haar krachtige en warme stem weet ze ieder publiek te boeien. Ze treedt op met haar contrabassist en gitarist of pianist. Sophie’s passie voor muziek is voelbaar in elk nummer dat ze zingt. Sophie heeft een brede muzikale achtergrond/opleding. In de afgelopen jaren is ze te zien geweest op TV: The Voice of Holland. Naast optreden draagt ze haar kennis over, is ze zangcoach. Ze heeft met diverse bands en artiesten opgetreden en haar ervaring en talent maken van Trezz een band van topniveau.

Professioneel en toegankelijke muziek

De bandleden van Trezz zijn niet alleen getalenteerde muzikanten, maar ook ware entertainers. Ze houden van interactie met het publiek en zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer.

Trezz speelt een breed repertoire aan bekende hits in een akoestisch jasje. Van pop tot motown, van dance classics tot hedendaagse hits, er is voor ieder wat wils.

En wat kost trio Trezz?

Trezz speelt door heel Nederland en België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
De thuisbasis Noord-Brabant, we rekenen soms €0,21c pkm benzinekosten, we proberen te poolen met 2 auto’s waar mogelijk.

3 x 30 minuten in 2,5 /3 uur

4 x 30 minuten in 4 uur

Trouwceremonie

Wat maakt Trezz uniek?

Presentatie:

 • Trezz straalt een professionele en stijlvolle uitstraling uit, met oog voor detail in kleding en podiumdecor.
 • Zangeres Sophie heeft een charismatische en energieke podiumprésence, die het publiek weet te boeien.
 • De bandleden zijn enthousiast en gedreven, en hun passie voor muziek is duidelijk te zien en te horen.

Geluid:

 • Trezz heeft een unieke akoestische sound, die zorgt voor een warme en intieme sfeer.
 • De bandleden zijn vakkundige muzikanten met een uitstekende techniek, wat resulteert in een perfect uitgebalanceerd geluid.
 • Het volume is altijd aangenaam, waardoor je kunt blijven praten of dansen zonder te hoeven schreeuwen.

Muziek:

 • Trezz speelt een breed repertoire van bekende dance classics, in een verrassende akoestische versie.
 • De band kiest voor nummers die geschikt zijn voor alle leeftijden en muzieksmaken, waardoor er voor ieder wat wils is.

Extra’s:

 • Trezz is flexibel in te zetten, van kleine akoestische sets tot complete feestavonden.
 • De band is uitbreidbaar met percussie of drummer en saxofonist.
 • Trezz biedt extra diensten aan, zoals DJ met saxofoon of een complete coverband.
trezz

Trezz: De perfecte band voor jouw speciale dag

Geen budget voor een grote band? Geen zorgen! Trezz biedt de perfecte oplossing. Wij zijn een akoestisch duo dat met passie en enthousiasme live muziek verzorgt op jouw bruiloft, feest of evenement.

Bruiloftmuziek: Trezz maakt van jouw bruiloft een onvergetelijke dag. We bespreken jouw wensen en creëren een unieke sfeer voor de ceremonie, receptie en het avondfeest. Met onze romantische akoestische klanken zorgen we voor een perfecte ambiance.

Feestje thuis: Gezellig samenzijn met familie en vrienden? Trezz zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting. We spelen akoestische covers van bekende nummers, waardoor er voor ieder wat wils is.

Tuinfeest: Geniet van een ontspannen tuinfeest met live muziek op de achtergrond. Trezz past zich naadloos aan de sfeer aan en zorgt voor een gezellige ambiance.

Trezz: Zangeres met 2 top musici (of meer)

Een zangeres met twee top muzikanten, allen met een passie voor muziek. We houden van akoestische klanken en creëren een warme en intieme sfeer.

Het repertoire van Trezz