Muziekduo Gold Collective

Gouden mix van hits en 2 vocalisten/muzikanten

Twee vocalisten, twee muzikanten. Een gouden mix van hits: de beste livemuziek.

Het muziekduo Gold Collective bestaat uit een zanger -pianist, geïnspireerd door grootheden als Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince en Bruno Mars. En dat hoor je zeker terug in zijn gouden stem. Al op jonge leeftijd raakte hij in de ban van muziek, had al een muziekcarrière gestart voordat hij het conservatorium succesvol doorliep. 

De vrouwelijke helft van het muziekduo is de singer-songwriter van het stel. Ze zong al voordat ze kon praten en speelde op jonge leeftijd gitaar. Het schrijven van popliedjes ging haar net zo natuurlijk af, en op twaalfjarige leeftijd schreef ze haar eerste nummer. Ed Sheeran en Jason Mraz zijn haar grote voorbeelden. 

Gold Collective duo speelt naast hits uit de muziekgeschiedenis ook hedendaagse hits en geven daar hun eigen draai aan. Deze magische samenwerking is perfect voor muzikale omlijsting bij bruiloften en ceremonies, of als sfeervolle live achtergrondmuziek op (zakelijke) borrels. Met hier en daar eventueel een klein dansje.

En mocht je denken, wat kijken ze lief naar elkaar: het is inderdaad een (getrouwd) stel. 

En wat kost muziekduo Gold Collective?

Dit muziekduo speelt door heel Nederland en België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
De thuisbasis is de Randstad, we rekenen €0,21c benzinekosten, proberen te poolen met 1 auto waar mogelijk.

3 x 30 minuten in 2,5 /3 uur

4 x 30 minuten in 3,5 uur

5 x 30 minuten in 4,5 uur

Mag het ietsje meer zijn?

Gold Collective coverband

Wil je meer live muziek dan een duo: boek de coverband voor een geslaagd feest!

Deze twee toppers worden dan begeleid door een contrabassist en percussionist/beatmaker. Deze professionele coverband bestaat uit frisse beroepsmusici en is klaar om je feest, bruiloft of festival te voorzien van een gouden mix van hits. Hun ervaring, entertainment, presentatie en passie voor muziek staan garant voor een geweldige tijd!

De zanger en frontman is een jonge zanger en toetsenist die niet saai achter zijn toetsen zit. Vergelijk zijn stem – en dat is best een beetje gewaagd – gerust met Michael Jackson en Prince.

De zangeres en gitariste heeft veel optredens verzorgd op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Het feest kan beginnen!

meer info ook op: www.goldcollective.nl

Het repertoire van Gold Collective duo